Prelasci u Osijeku i županiji

Prijelazni rok prošao je bez većih potresa za lokalne klubove. Najviše promjena bilo je na kuglani “Pampas” i klubovima koji treniraju na istoj. KK “Osijek” napustili su Branislav Bogdanović (otišao u Bjelovar), Dražen Nekić, Roco Šalić (Zrinski Pivovara) i Josip Vuković (Zara-Auto Matrix).U KK “Zrinski Pivovara” prešao je Zoran Prodanović (Zara-Auto Matrix). U Zaru je stigao Zoltan Pinkert (KK Beli Manastir) i Fran Popović (Zadar, dvojna registracija). Zrinski Pivovaru napustio je Milenko Nikolić (prešao u Željezničar Osijek). Mlada Dora Prodanović (ŽKK Osijek 97) igrat će jednu sezonu za KK Beli Manastir (dvojna registracija).
U Đurđenovac je stigao Marko Jeličić (Mertojak Split), ali ga je napustio Igor Koričić (Željezničar Belišće). U đakovačku Fortunu stigao je Marijan Matijević (Nove nade Požega) dok je prezimjenjak Mato Matijević (Beli Manastir) prešao u požešku HVIDR-u. Tomislav Šišak (Silos) novi je član Vodovoda grada Vukovara, a Tibor Bece (Belišće) Jadranka turizam iz Malog Lošinja.
Šećer dolazi na kraju. U svijet seniorskog kuglanja ulazi Franko Perković, kadetski reprezentativac i osvajač 2 medalje sa posljednjeg svjetskog kupa. Matična Fortuna ustupila ga je na dvojnu registraciju đakovačkom Silosu. Sretno.

PRIJELAZNI ROK 2023.

By Published On: 04/07/2023
Kuglana Pampas - zvijezda prijelaznog roka