Posljednji ligaški vikend

Došli smo do kraja još jedne ligaške sezone. Pitanje prvaka riješeno je u gotovo svim ligama u kojima nastupaju klubovi iz naše regije (kuglačice Đakova imaju još teoretske šanse da osvoje naslov prvakinja). Borbe za opstanak u 1. HL muškaraca i žena te u 2.HL muškaraca mogle bi biti zanimljive.
U 1. HL muškaraca zanimljivo će biti jedino ako Poštar u Splitu izgubi od Bjelovara. Tada se otvara nekoliko kombinacija glede ispadanja, uz već ranije otpisane Plitvice. Tada su ugroženi Đurđenovac, Željezničar Čakovec, Osijek, pa čak i Poštar, ali pobjedom nije siguran niti Bjelovar. Kod žena kuglačice Osijeka 97 ne znaju za pobjedu na domaćem terenu od 1. kola, kada su pobjedile Ogulin. Pobjedom protiv Rijeke odradile bi svoj dio posla, a ostalo bi trebala odraditi trenutno drugoplasirana Kustošija protiv Siscije.
Kako sve prvoligaške utakmice završavaju u isto vrijeme konačne odluke mogle bi pasti doslovce u posljednjim hicima.
Malo drugačija situacija je kod drugoligaša. Posljednji na staze izlaze Obrtnik iz Požege i Zara-Auto Matrix, koji će moguće u direktnom duelu odlučiti tko će uz Vukovarce napustiti drugoligaško društvo.
Večeras u Donjem Miholjcu domaćin protiv osječkog Tramvaja lovi pobjedu za potvrdu trećeg mjesta.

Donji Miholjac-Tramvaj      VIKEND

By Published On: 24/03/2023