Posljednje kolo

Ovog vikenda završavaju ligaška natjecanja. Ima još nekih nepoznanica. Zaprešić je osigurao titulu prvaka, 9. po redu, s čime se izjednačio sa Zadrom po broju titula. Osijek će biti 4. ili 5. dok Đurđenovac ne ovisi samo o sebi (treba pobjediti Željezničara iz Čakovca) već i o Mertojaku, koji ne bi smio izgubiti u Kranjčevićevoj.
Jedan mali koračić dijeli Mlaku od rekordnog 10. naslova, 7. u nizu. U derbiju protiv drugoplasirane Istre potreban im je 1 igrački poen, a igra se na Mlaki. Iz lige ispadaju ENDI-Tekstilac i Osijek ’97, a tko će sa koje pozicije odlučit će u međusobnom dvoboju na Pongračevu.
Goranka iz Ravne gore i Bjelovar su novi prvoligaši, dok su kod žena to pravo osigurali Plitvice i Obrtnik iz Nove Gradiške.
Na drugoligaškom istoku osječki Željezničar ima prednost od 1 boda i 1.5 poena pred Zanatlijom. Oboje gostuju, Željezničar u Požegi, Zanatlija u Belišću, te se očekuje neizvjesna borba do samog kraja. Zara-Auto Matrix pokušava izbjeći fenjerašku poziciju (domaćini su Novoj Gradiški), što bi im osiguralo drugoligaški opstanak.

VIKEND

By Published On: 22/03/2024