Odlični nastupi Mlake i Osijeka na Pampasu

Kuglačice Mlake ponovo su rekorderke kuglane Pampas (3.566), ponajviše zahvaljujući fantastičnoj Valentini GAL (657), koja je nadmašila i sve sudionike županijskog derbija između Osijeka i Đurđenovca, utakmice koja je slijedila nakon Osijeka 97 i Mlake. Kuglači Osijeka srušili su 1 čunj manje od svog najboljeg domaćeg rezultata ove sezone (3.704) i na taj način osigurali najmanje 5. mjesto u konačnom plasmanu, a Đurđenovac doveli na rub ispadanja iz lige. Očekuje se da će Đurđenovčani u posljednjem kolu slaviti kod kuće protiv fenjeraša Željezničara iz Čakovca, ali za opstanak im je potrebna pomoć splitskog Mertojaka, koji u posljednjem kolu ne bi smio izgubiti kod Medveščaka 1958.
Kuglačice Osijeka 97 ispadaju u 2.HL, a u posljednjem kolu kod Endi-Tekstilca pokušat će izbjeći posljednje mjesto na tablici. A to mogu i uz minimalan poraz, što im je omogućila odlična Zorica Todić pobjedom protiv reprezentativke Milane Pavlic.
Bjelovar je pobjedom u Pakracu osigurao brzi povratak u superligaško društvo, dok će po prvi puta u najkvalitetnije društvo ući Goranka iz Ravne Gore.

HEPHSL-M    HEPHSL-Ž     1.HL S    1.HL J

Danas u Virovitici utakmicu polufinala kupa Regije Istok za žene igraju Sloboda-Tvin i Beli Manastir. U Zaboku zaostalu utakmicu 1.HLS igraju Zabok i Bjelovar.

By Published On: 17/03/2024
Valentina Gal, nova rekorderka Pampasa