Izleti na Jadran

Osječki prvoligaši gostuju na lijepom plavom Jadranu. Kuglači Osijeka putuju u Zadar, a kuglačice Osijeka 97 u Poreč, To su gostovanja koja bi trebala biti psihička priprema pred zadnje, odlučujuće kolo. U potpuno suprotnom raspoloženju su kuglači Đurđenovca, koji putuju na sjever Hrvatske, u Čakovec, gdje ih očekuje odlučujuća utakmica za opstanak.
Zrinski Pivovara dočekuje Pakrac-Papuk i u prigodi je da pobjedom i teoretski osigura opstanak u 1.B HL. U predigri te utakmice bodove spasa lovi i Zara-Auto Matrix, protiv direktnog konkurenta Slavonskog banovca. Osječki Željezničar je siguran drugi i neopterećen gostuje kod Zanatlije u Slavonskom Brodu. U 3. HL zona Osijek preostaje još borba za 3. mjesto između Pitomače i Donjeg Miholjca.
Najneizvjesnije je u 2.HL žena, gdje su kuglačice Đakova i Obrtnika iz Nove Gradiške gotovo potpuno izjednačene. U konačnici bi mogla odlučivati poen razlika, gdje su Đakovčanke trenutno u prednosti za 1 poen, ali i s boljim omjerom u međusobnim susretima.

Lige    Vikend

By Published On: 17/03/2023