Dvostruki ogled na Grmoščici

Kuglačice Osijeka 97 gostuju kod Kustošije, a kuglači Osijeka kod Grmoščice. Oba susreta igraju se na kuglani “Grmoščica” u Zagrebu, žene od 11, a muškarci od 15 sati. Osječanke ne mogu više dohvatiti 8. mjesto, ali osvajanjem ponekog poena približile bi se izbjegavanju fenjeraške pozicije. Osijek je u mogućnosti da pobjedom možda i osigura 4. mjesto. A na taj način bi i pomogao Đurđenovcu, koji je u dosta nezavidnoj situaciji.
Zrinski Pivovara dočekuje Belinu Novsku i čeka kiks Zaboka protiv lidera Bjelovara, kako bi se približio eventualnom osvajanju trećeg mjesta.
Osječki Željezničar brani prvo mjesto u Novoj Gradiški, dok Zara-Auto Matrix lovi bodove spasa protiv Slavonskog Banovca i istovremeno osluškuje događanja i 1. HL sjever.
U 3. HL zona Osijek igra se posljednje kolo. Pitomača je sve odigrala i na vrhu tablice čeka rezultat utakmice Darda-Osijek II. Tu će i ostati ako Osijek II ne pobjedi. U slučaju poraza Osijek II može ostati i bez postolja, a u nekim kombinacijama do medalje može doći i trenutno petoplasirani Donji Miholjac. Puno više znati će se večeras, kada se odigraju utakmice Vodovod GV-Donji Miholjac i HT-Tramvaj.

U nedjelju se odigrava parovno prvenstvo RH za žene (Rijeka) i muškarce (Bjelovar), na kojem sudjeluju po jedan par ŽKK Osijek 97, KK Osijek i KK Zrinski Pivovara.

VIKEND

By Published On: 08/03/2024