Alen Kujundžić i Julija Ivić pobjednici “Đurdan Opena”

Završio je drugi po redu “Đurdan Open”. U konkurenciji muškaraca slavio je Alen Kujundžić (KK Zaprešić), koji je u sjajnom finišu (81 zadnje čišćenje, ukupno 682) slavio ispred klupskog kolege Matije Mancea (679). Treći je bio Darko Zovko (KK Nove nade, 662).
U konkurenciji žena uvjerljivo je slavila Julija Ivić (ŽKK Đakovo) sa 606 čunjeva, ispred kuglačica Osijeka 97 Marine Matković (554) i Štefice Pofuk (545).
Za tri tjedna na istoj kuglani održat će se parovno prvenstvo Osječko-baranjske županije za muškarce, a dva tjedna kasnije i parovno prvenstvo Regije Istok za žene.
U Slavonskom Brodu je završeno ekipno prvenstvo juniora Regije Istok. Prema očekivanju slavili su domaći juniori Zanatlije, dok su juniori Đurđenovca osvojili drugo mjesto, ispred Osijeka, i na taj način ostvarili plsman na prvenstvo RH, koje se za 7 dana igra na istoj kuglani.

U tijeku je pojedinačno prvenstvo RH za juniore i juniorke u Zadru i Otočcu.

U jučerašnjim utakmicama kupa Regije Istok četvrtfinale su izborili Fortuna i požeški Obrtnik. Zanimljivo je da su obje utakmice završile neriješeno i da su o prolazu odlučivali osvojeni setovi.  SHEMA

By Published On: 08/01/2023
Đurdan Open 2023. - prvoplasirani