A dan je tako lijepo počeo

Osječke kuglačice i kuglači sinoć su se pomalo razočarani vratili kućama. A krenulo je da ne može bolje. Prvo je u Otočcu Mirjana Gorup priredila zasigurno najveće iznenađenje ženskog dijela pojedinačnog prvenstva, izbacivši prvu favoritkinju Anu Jambrović (Mlaka). Nešto kasnije počela je kvalifikacijska utakmica u Sisku, gdje su kuglačice Osijeka 97 protiv domaćeg Jedinstva držale 2-2 i solidnu prednost u čunjevima. U isto vrijeme Mario Liović i Mario Mušanić su u međusobnom duelu odlučivali tko će u četvrtfinale pojedinačnog prvenstva. Mlađi Mario zbog ozljede je odustao prije posljednjeg čišćenja. Kako je dan odmicao i rezultati su bili sve slabiji. Mirjana je izgubila od raspoložene Venese Bogdanović, zadnji blok Osječanki Zorica Todić i Renata Žuža nije uspio zadržati prednost (poraz 2-6), a i Mario Mušanić, nakon vodstva u setovima 2-1, nije uspio izdržati nalet prvog favorita prvenstva Hrvoja Marinovića.       Jedinstvo-Osijek 97      Podmladak
Žrijebani su parovi kupa RH. Osječanke će biti domaćin kuglačicama Zagreba, dok će muškarci prolaz tražiti na neutralnom terenu, Osijek protiv splitskog Poštara, a Željezničar protiv Biokova iz Makarske.
Danas se igra polufinale i finale pojedinačnog prvenstva u Otočcu, a u Sisku Jedinstvo i Ogulin igraju utakmicu 2. kola doigravanja za 1. HL žena.

Otočac:  M  Ž      Jedinstvo-Ogulin

Kup  M  Ž

By Published On: 24/04/2022
Četvrtfinale plafon ove sezone